

MOTOAMERICA CHAMPIONSHIP OF UTAH COMPETITION SCHEDULE

Saturday

7:30 am Track Inspection

8:00 am – 8:25 am Junior Cup Practice 1 (25 min)

8:35 am – 9:20 am EBC Brakes Superbike Class Qualifying Practice 1 (45 min)

9:30 am – 10:05 am Supersport Practice 1 (35 min)

10:15 am – 10:40 am Liqui Moly Junior Cup Qualifying (25 min)

10:50 am – 11:25 am Supersport Qualifying (35 min)

11:35 am – 12:20 pm EBC Brakes Superbike Class Qualifying Practice 2 (45 min)

12:30 pm – 12:50 pm Stock 1000 Practice (20 min)

12:50 pm – 1:05 pm Dunlop M4 Suzuki Two Seater Rides

1:20 pm Liqui Moly Junior Cup Race 1 (8 laps)

2:10 pm Supersport Race 1 (15 laps)

3:00 pm EBC Brakes Superbike Class Race 1 (23 laps)

4:00 pm – 4:20 pm Stock 1000 Qualifying 1 (20 min) 4:30 pm – 4:50 pm Twins Cup Practice (20 min)

Sunday

8:00 am Track Inspection

8:30 am – 8:45 am Liqui Moly Junior Cup Warm Up (15 min)

8:55 am – 9:10 am Supersport Warm Up (15 min) 9:20 am – 9:40 am Twins Cup Qualifying 1 (20 min)

9:50 am – 10:05 am EBC Brakes Superbike Class Warm Up (15 min)

 10:15 am - 10:45 am
 Stock 1000 Qualifying 2 (30 min)

 11:00 am - 11:30 am
 Twins Cup Qualifying 2 (30 min)

 11:40 am - 12:30 pm
 Dunlop M4 Two Seater Rides

11:45 am – 12:30 pm Dunlop Hot Pit Walk

1:10 pm Liqui Moly Junior Cup Race 2 (12 laps)

2:00 pm Supersport Race 2 (19 laps)

3:00 pm EBC Brakes Superbike Class Race 2 (23 laps)

4:00 pmStock 1000 Race (14 laps)4:45 pmTwins Cup Race (13 laps)

Move-In

Friday, June 14 9:00 am

Registration

Friday, June 14 12:00 pm - 6:00 pm Saturday, June 15 7:00 am - 5:00 pm Sunday, June 15 8:00 am - 1:00 pm

Technical Inspection

Friday, June 14

Superbike/Premier

12:00 pm

Supersport

1:00 pm

Junior Cup

2:00 pm

Twins

3:00 pm

Stock 1000

4:00 pm

Meetings

Mandatory Entrant Meeting & New Riders Meeting Friday, June 14 5:00 pm

Location: Mountain View

Suite 1







MOTOAMERICA CHAMPIONSHIP OF UTAH COMPETITION SCHEDULE

Event and Circuit Information:

MotoAmerica presents the MotoAmerica Championship of Utah June 14-15, 2019 featuring EBC Brakes Superbike Class, Supersport, Liqui Moly Junior Cup, Stock 1000 and Twins Cup competitors

Rules and Regulations:

It is the entrant's responsibility to ensure all crew, riders, and guests comply with all MotoAmerica and AMA regulations, including the team handbook located here: http://www.motoamericaregistration.com/competitor-info/

Officials

Race Director: Thomas Stevens FIMNA Safety Officer: Dan Argano Rider Representative: Tom Kipp

Shipment pick up location:

Address: Utah Motosports Campus Individual Name and Cell Phone Number Utah Motorsports Campus 512 S Sheep Lane Grantsville, UT 84074

R

Registration Location: Main admin building

Registration Deadline: May 19

Entries and rider licenses will not be processed at the track. All riders must have a valid 2019 AMA license

((<u>*</u>))

Radio Frequency: 456.8125 MHz (12.5 KHz, CSQ

Squelch, Receive only)

Racing Radios: Tony 404-361-4840

Teams must have one crew member monitoring this "listen only" channel during all on track events. Radios must be presented during tech inspection.

VP Fuel: Use preorder form

Contact: www.motoamericaregistration.com/fuel

Hours: Thurs, 12:00 - 4:00 pm,

Fri/Sat 7:30 am - 4:00 pm, Sun 7:30 am - 2:00 pm

No fuel cans can remain on track property, teams failing to

comply will be subject to a fine

TC

Tech Location: GP Garage 27

Competitors will not pass technical inspection if they do not have a working MyLaps compatible

transponder. The transponder used to pass technical

inspection must be the transponder used throughout the

weekend. Failing to notify MotoAmerica staff of a transponder change may result in loss of lap times while using the unapproved transponder



Garages: \$300/Weekend for Day and \$600/Weekend

for GP garages

Supply drop off procedure: 15 min deliveries during all

open delivery hours (refer to teams book) **RV Parking:** \$150 weekend for power

All teams must supply water barrels or concrete to tie down awnings and structures, no stakes may be used to tie down structures. Teams will be liable to damage to the paddock from stakes or structures tied down inappropriately



Disposal and Recycling: Back center of paddock *Participants are required to make use of disposal locations for all waste materials. All spills must be treated immediately and track management must be*

advised of all spills. All fuel containers, and tires must be removed from the facility.



Golf Carts Contact: Kristi Lang 385-226-1924 **Circuit Rules:** Operators must be over 18. Speed limit is 10mph.

Pit support vehicles must be parked within the teams paddock footprint or at the designated parking area and must display a 2019 MotoAmerica Pit vehicle pass.



Timing and Scoring Screens:

Network Name: MotoAmerica Hot Pits

Password: MA@utah!!!

Coaxial Locations:

Do not distribute the log in information to fans or guests as increased users may cause the system to slow or stop functioning Teams must provide their own hardware to connect to the timing and scoring feed over coax or network cable



Vehicle Staging: Enter south gate beginning Thursday,

June 13 @ 6:00am

Move-in: Friday, June 14 @ 9:00 am

Tune to teams channel during move in Move-out: Sunday, June 9 @ 8:00 pm
Truck Wash: No mobile washing available.



Track Familiarization: June 14 @ 5:30 pm - 7:00 pm *NO SCOOTERS, only bicycle or pedestrian traffic*



